Prima ediție a unui festival de gaming debutează astăzi la Constanța

3265
Prima ediție a unui festival de gaming debutează astăzi la Constanța - centrul-jean-constantin-1693404196.jpg

Articole de la același autor

În perioada 31 august - 2 septembrie, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" se va desfășura cel mai tare festival de gaming din Constanța.

Prima ediție a evenimentului de gaming Clutch aduce în prim-plan trei zile de intensitate și pasiune pentru gaming, oferind o platformă de explorare și competiție pentru cei mai dedicați jucători. În cadrul acestui eveniment inaugural, pasionații de jocuri video vor avea oportunitatea unică de a se întâlni, de a se confrunta în turnee competitive și de a participa la activități educaționale interactive.

Printre momentele cheie ale evenimentului se numără turneele pentru cele mai populare jocuri din România: Counter Strike: GO, Clash Royale, Fifa 23, PUBG: Mobile, Street Fighter 6, Rocket League și League of Legends: Wild Rift. Aceste competiții vor pune la încercare abilitățile și strategiile celor mai pricepuți jucători, oferindu-le șansa de a se măsura cu alți pasionați și de a câștiga premii valoroase.

Evenimentul Clutch se remarcă prin deschiderea sa către toți pasionații de gaming și entuziaști. Intrarea este gratuită, iar înscrierea la turnee este, de asemenea, gratuită, oferind oportunitatea tuturor să participe și să împărtășească bucuria jocurilor video. Pe lângă competițiile intense, evenimentul oferă și ateliere și activități educaționale, precum introducerea în dezvoltarea de jocuri, cariere în esports, sănătatea și dependența de jocurile video. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3968 secunde