Profesorul Constantin Dulcan revine la Constanța, cu prilejul conferinței „Medicina Sufletului”

347
Profesorul Constantin Dulcan revine la Constanța, cu prilejul conferinței „Medicina Sufletului” - conferinta-dulcan-1717948384.jpg

Articole de la același autor

Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan și Titiana Popa vin sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța pentru a susține conferința „Medicina Sufletului”, care promite să fie o experiență profundă și inspirațională, oferind participanților instrumente și cunoștințe pentru a-și îmbunătăți viața și sănătatea în moduri semnificative.

Expertul în body code, Titiana Popa, autoarea cărții „Medicina Sufletului”, vine direct din America pentru a povesti constănțenilor mai multe despre energiile vindecătoare, în cadrul conferinței de la Casa de Cultură din Constanța.

Știați că putem introduce energii ce susțin procesul de autovindecare al corpului? Știați că există o hartă a energiilor pentru reactivarea procesului de autovindecare? Știați că putem accesa subconștientul și putem deprograma și reprograma corpul nostru pentru a restabili echilibrul și armonia în minte, corp și spirit?

Pentru procurarea biletelor contactați numărul de telefon 0723517180. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2549 secunde