Eveniment caritabil în premieră la Constanța. Ajută și tu la construcția Așezământului Filantropic Sf. Ecaterina!

40685

Articole de la același autor

Pentru foarte mulți constănțeni, șansa de a-l asculta live, la jumătatea lunii februarie a acestui an, pe profesorul dr. Dumitru Constantin Dulcan a constituit, cu certitudine, o mare bucurie spirituală. Ca dovadă, cea mai mare sală de spectacole a Constanței, cea a Centrului „Jean Constantin”, a fost realmente luată cu asalt pentru conferința „Suntem și devenim ceea ce gândim”. Iată că, săptămâna viitoare, constănțenilor li se oferă ocazia reîntâlnirii cu reputatul specialist, pe 13 decembrie, la Sala Sporturilor.


Deținător al dublei specializări în neurologie și psihologie și a două doctorate în medicină și științe medicale, prof. Constantin Dulcan este autor a 11 volume de specialitate în domeniul neurologiei, a peste 275 de comunicate și lucrări științifice și a patru brevete de invenție în domeniul acupuncturii. Printre cele mai cunoscute cărți ale sale se află „Inteligența materiei”, lucrare apărută în 1981 și cenzurată de autoritățile de atunci. Republicată după 1989 integral și cu adăugiri, lucrarea a fost distinsă în 1992 de Academia Română cu Premiul „Vasile Conta”.


Moment unic, care va face istorie – „Arta și știința de a fi”

Pentru prima dată, la Sala Sporturilor din Constanța, miercuri, 13 decembrie, de la ora 18,30, se vor afla împreună pe aceeași scenă, prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, alături de maestrul Dan Puric și Florentina Fântânaru.

Ei sunt protagoniștii evenimentului caritabil „Arta și știința de a fi” și sunt așteptați la Constanța să creeze acest moment unic care va face istorie!

Știința și arta se vor întâlni într-o simfonie a inimii, deoarece evenimentul va fi completat de prezența artiștilor muzicali: Adrian Naidin, Maria Coman, Arhid. Ionuț Boancheș (Corala Armonia) și Pr. Florian Popa (Corala Armonia).

Evenimentul este organizat de Parohia Sf. Ecaterina.

„Suntem o comunitate, formată în jurul Părintelui Liviu, oameni tineri și deschiși care vor să evolueze dar care vor să-l păstreze pe Dumnezeu.

Anul trecut paraclisul în care se țineau slujbele a luat foc, acel eveniment ne-a ajutat pe fiecare dintre noi să ne auto-depășim și să facem mai mult împreună. Așa am ajuns la conceptul acesta de evenimente caritabile care face bine și ne face bine. În Constanța este o mare sete de cunoaștere, astfel că invităm alături de noi, pe acei oameni care își doresc să se îmbogățească de la invitații noștri speciali dar mai ales pe cei care simt să dăruiască din puținul lor pentru Așezământul Filantropic Sfânta Ecaterina”, a declarat o enoriașă a Parohiei.

Organizatorii anunță faptul că invitațiile sunt limitate, așa că doritorii sunt încurajați să sune pentru a-și rezerva locul la acest eveniment caritabil unic. Relații la 0729201160 (Eliza), 0723517180 (Tania) sau 0721364783 (Silvia).

Prețurile invitațiilor sunt de 200 lei, 300 lei, respectiv 500 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1991 secunde