Proiect al liceenilor de la ”Ovidius”, multi-premiat național

406

Articole de la același autor

Elevele Alessia Drăgan si Eva Tudor, coordonate de prof. Carmen Bucovală, de la Liceul Teoretic „Ovidius” au realizat proiectul „Analiza microplasticului din apele Mării Negre”, cu care s-au prezentat, în perioada martie – iulie 2022, la mai multe concursuri naționale și internaționale. 

La VILIPO, Olimpiada Internațională de proiecte de mediu organizată la Vilnius, echipa Liceului Teoretic „Ovidius” a fost recompensată cu o medalie de bronz, iar la Genius Olympiad, organizată de Rochester Institute of Technology și de Terra Science and Education, au obținut o mențiune.

Și dacă aceste concursuri au fost organizate on-line, alte competiții naționale s-au desfășurat în format fizic. Astfel, în perioada 9-12 iulie 2022,  la  Suceava, în organizarea Universității „Ștefan cel Mare”, a avut loc faza națională a Olimpiadei Naționale de Creativitate Științifică, la care elevele Alessia Drăgan, Daria Toma și Eva Tudor au primit  o mențiune specială, iar câteva zile mai târziu, la Concursul Național de Proiecte de Mediu, de la Muncel, județul Iași, concurs aflat la a XXII-a ediție, au obținut premiul I. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6156 secunde