Proiectul CORAL, la final

386
2
Proiectul CORAL, la final - coral-1448042466.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Con-stanța, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Tulcea și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România organizează sâmbătă, 21 noiembrie, începând cu ora 10, confe-rința de încheiere a proiectului "Consi-liere și oportunități de reintegrare și acces liber la educație" (prescurtat CORAL), la hotel "Flora" din Mamaia. 


Obiectivul general al proiectului este creșterea numărului de copii și tineri reintegrați în sistemul de învățământ și care finalizează cel puțin ciclul primar de școlaritate și susținerea preșcolarilor și elevilor proveniți din comunități dezavantajate din județele Constanța și Tulcea, prin operațiuni integrate de reducere a abandonului școlar și a riscului de părăsire timpurie a școlii.


Centrele create și dotate, precum și corpul de experți formați vor continua să funcționeze și după încheierea pro-iectului. Partenerii vor continua activi-tatea de monitorizare a rezultatelor pe termen lung, integrând periodic aceste concluzii în strategiile proprii.


Comentează știrea

unul care nu a avut loc
21 noiembrie 2015
cunoscator al proiectului

Un proiect de c..at ca mai toate proiectele finantate de europeni. Hartii peste hartii, iar ce se scrie in ele si ce e de fapt... n-are nicio legatura. Cei saraci cu duhul tot analfabeti raman, profesorii iau si ei niste maruntis, dar capeteniile proiectului castiga zeci de milioane fara sa faca nimic... Praf in ochi, bataie de joc fata de sarmani, carora le arunca cate 100 lei, iar grosul il iau bastanii , din ISJ, bineinteles!

cunoscator al proiectului
21 noiembrie 2015
adevarat

Cum este posibil un cursant care nu avea nicio clasa cand s-a inscris in proiectul Coral,sa obtina in anul scolar 2014-2015, 3 sau 4 nivele (clase ) si sa se inscrie mai departe in clasa a V a in anul scolar 2015-2016 .De mentionat ca unii cursanti , urmeaza in anul scolar 2015-2016 cursuri gimnaziale ,dar nu stiu sa scrie si nici sa citeasca.Au scos analfabeti cu diploma.Multi cursanti vorbesc de rau pe formatori,care le spune au un alta sa treaca timpul si mai putin sa ii invete carte .Bataie de joc fata de sarmani.

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Abandonul școlar, încotro?
Pagina a fost generata in 0.9496 secunde