Reprezentantul României la Eurovision susține astăzi prima repetiție

284
Reprezentantul României la Eurovision susține astăzi prima repetiție - 27846519552712758629364436735285-1651565769.jpg
wrs, reprezentantul României la Eurovision, a plecat luni, 2 mai, spre Torino, unde peste numai două săptămâni va avea loc finala Eurovision Song Contest 2022. Marţi, 3 mai, wrs va susţine prima repetiţie pe scena din Torino

Înainte de a se îmbarca, artistul a susţinut un recital în incinta aeroportului Otopeni. Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei ţării noastre la cea de a 66-a ediţie a concursului, alături de o parte din echipa Eurovision România, jurnalişti, dar şi numeroşi fani.

wrs a interpretat piesa României la Eurovision – „Llamame”, a făcut poze cu susţinătorii veniţi să-l conducă, a dat autografe şi a oferit cadouri celor prezenţi.

Delegaţia României va avea un program foarte încărcat după sosirea în Italia, marţi, 3 mai, fiind programată prima repetiţie, şedinţa tehnică în Viewing Room, o conferinţă de presă, interviuri şi sesiuni foto.

Ştirile TVR îl vor urmări pas cu pas pe reprezentantul României în „capitala ESC 2022” şi vor difuza, în exclusivitate, reportaje şi transmisiuni live de la Arena Pala Olimpico.

Calificat în urma selecţiei naţionale din 5 martie, wrs va urca pe scena Eurovision Song Contest 2022 pe 12 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 13 de intrare în concurs. Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda.

Semifinalele şi finala Eurovision, din 10 şi 12, respectiv 14 mai, vor putea fi urmărite la TVR 1 şi TVR Internaţional.

Despre wrs:

Andrei Ursu, alias wrs, este un artist multidisciplinar cu o viziune unică. Înainte de a-și începe cariera de vocalist, e backup dancer în televiziune şi pentru alţi artişti, luându-i exemplul pe părinţii săi, ambii dansatori de muzică populară. În 2015, se lansează în muzică în trupa de băieţi SHOT. Doi ani mai târziu, părăsește proiectul şi se mută la Londra, unde îşi perfecționează abilităţile de compozitor. În ianuarie 2020, semnează un contract de înregistrare cu Global Records şi demarează proiectul său de muzică electro pop. Pe lângă muzică, wrs îşi concepe adesea videoclipurile şi artwork-urile, oferind ascultătorilor o privire în lumea sa interioară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6731 secunde