România, clasată pe locul 2 în lume cu 123 de medalii la informatică

213
România, clasată pe locul 2 în lume cu 123 de medalii la informatică - informatica-1660566787.webp

Articole de la același autor

Performațele olimpicilor internaționali la informatică au ridicat România în topul mondial. Țara noastră se clasează acum pe locul doi în topul Hall of Fame al Olimpiadei Internaționale de Informatică, cu 123 de medalii, potrivit Antena3.ro


Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a anunțat pe pagina sa de Facebook că România se clasesă pe locul al doilea în topul Hall of Fame al Olimpiadei Internaționale de Informatică, cu 123 de medalii.

Anul acesta echipa care a reprezentat țara noastră a câștigat o medalie de aur, două de argint și una de bronz, s-a clasat pe locul 2 în Europa și a ocupat locul 8 în lume, din 90 de țări participante.

"Mulțumirile și felicitările mele se îndreaptă spre toți cei implicați în obținerea acestor rezultate excepționale! Cred într-o Românie Educată în care toți copiii și tinerii sa aibă acces la o educație de calitate și cred într-o Românie a performanței prin muncă şi dedicare. Cred in justul echilibru între excelență și echitate!, a menționat ministrul Educației pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4149 secunde