Să fie ”Symphony of Light”, cu Delia, în Piața Ovidiu!

3585
5
Să fie ”Symphony of Light”, cu Delia, în Piața Ovidiu! - x-concert-delia-1717675059.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 7 iunie, Constanța va fi gazda unui eveniment unic până acum pe litoral, care promite să facă din noapte zi și să umple cu magie și culoare Piața Ovidiu din Constanța.

Symphony of Light (Simfonia luminii) este spectacolul pe care constănțenii de toate vârstele și turiștii veniți pe litoral nu au voie să îl rateze la început de sezon estival.

Cap de afiș al evenimentului, care va avea loc la kilometrul zero al orașului, va fi Delia, unul dintre cei mai în vogă, nonconformiști și talentați artiști ai momentului în România, care va aduce în premieră la Constanța ultimul său show marcă înregistrată, Rockadelia.

Pe lângă reîntâlnirea cu Delia, organizatorii le-au pregătit celor care vor veni pe 7 iunie, începând cu ora 20.00, în zona peninsulară a Constanței multe momente artistice (lasere, vizualuri, flăcări de scenă, confetti, invitați surpriză), care vor face seara una memorabilă.

Aceștia vor putea face cunoștință cu Mr. Mirrors, cel în care, așa cum spune legenda, se oglindește într-o armonie perfectă întreaga puritate a sufletului nostru. De asemenea, pe platou își vor face simțită prezența mai multe trupe de dansatori profesioniști, care vor oferi celor prezenți spectacole coregrafice impresionante, din care nu vor lipsi laserele, ledurile, flăcările, fumul, dar și mult sunet și culoare.

Cu ocazia „Simfoniei luminii“, Piața Ovidiu va fi gazda și celui mai mare show de lasere care s-a pus în scenă până în prezent la Constanța.

Comentează știrea

Laura
6 iunie

De la ce ora?

Cuget Liber
6 iunie

Buna seara! De la ora 20.00.

Răspuns la:
Adăugat de : Laura, 6 iunie
De la ce ora?
Gelu
7 iunie

Incepe la ora 23. E greu de citit...

Mino
7 iunie

Se vede! ????

Răspuns la:
Adăugat de : Gelu, 7 iunie
Incepe la ora 23. E greu de citit...
Nedelcu
8 iunie

Sa tot tina alegerile astea e bine. La sfarsitul concertului si buletinul de vot cu chitac

Pagina a fost generata in 0.3478 secunde