FOTO. Brigada 9 Mecanizată „Mărăşeşti”, la ceas aniversar. Sărbătoare în Piaţa Ovidiu!

288

Articole de la același autor

A fost mare sărbătoare la Constanţa, în prima zi a lunii noiembrie. Aniversarea celor 145 de ani de la înființarea Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești” a debutat cu vizita la comandamentul marii unități dobrogene a comandantului SEEBRIG (South East European Brigade), general de brigadă Bilbil BITRI urmând, în Piața Ovidiu din municipiul Constanța, o ceremonie militară și religioasă.


În cadrul acestui eveniment, locțiitorul pentru resurse al comandantului Comandamentului Forțelor Întrunite, general de brigadă Robert Manea a decorat Drapelul de Luptă al Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești” cu Emblema de Onoare a Comandamentului Forțelor Întrunite. Totodată, locțiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă Ilie-Marian Dragomir, locțiitorul pentru operații al șefului Statului Major al Foțelor Terestre, colonel Adrian Popescu și comandantul Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est, general maior Dorin Toma au oferit embleme de onoare celor mai merituoși militari.
 
La activitate a mai participat prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian COȘA, oficialități locale și județene, reprezentanți ai instituțiilor sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională și comandanți ai unităților militare din Constanța. 




SURSA foto: Facebook Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.462 secunde