Discount-uri şi oferte promoţionale, în week-end, la Târgul Imobiliar Constanţa

214

Articole de la același autor

O bună oportunitate de week-end pentru constănţenii care doresc să cumpere o casă sau un apartament nou, ca rezidenţă sau investiţie.

Astfel, începând de vineri, 3 noiembrie, şi până duminică, 5 noiembrie, centrul comercial VIVO! Constanţa va găzdui o nouă ediţie a Târgului Imobiliar Constanţa, eveniment expoziţional organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa.

Timp de trei zile, Târgul Imobiliar îi va reuni pe cei mai buni jucători de pe piaţa de Real Estate: dezvoltatori şi vânzători de locuinţe, constructori şi investitori, brokeri şi instituţii financiare.

Expozanţii se vor întrece în discount-uri şi oferte promoţionale, oferind celor interesaţi consultanţă financiară gratuită şi soluţii flexibile personalizate pentru fiecare tip de venit. 




„Multiplele oportunităţi de afaceri oferite de judeţul Constanţa, unul dintre cei mai importanţi poli de creştere economică din România, în domeniile de infrastructură, construcţia de locuinţe, reabilitarea termică a clădirilor, clădiri pentru birouri şi destinate activităţii de turism, spaţii industriale, case de vacanţe sau oportunităţi de investiţii - sunt doar câteva dintre motivele care ne-au determinat să organizăm această manifestare”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7162 secunde