Complexul Cleopatra din Mamaia, scos la vânzare pentru 8 milioane de euro

590
Complexul Cleopatra din Mamaia, scos la vânzare pentru 8 milioane de euro - 1-1697018640.jpg
Numeroase active - hoteluri, pensiuni, restaurante etc. - de pe litoralul românesc sunt scoase la vânzare. Motivele sunt diferite: unele afaceri nu merg, iar proprietarii încearcă să scape de ele, unii trec la nivelul următor, având în vizor noi investiţii, alţii pur şi simplu s-au săturat de probleme, de controale, de birocraţia fiscală şi doresc o viaţă liniştită.

Recent, a fost scos la vânzare Complexul Cleopatra din Mamaia, unitate creată de fostul mare arbitru internaţional şi preşedinte al clubului de rugby cu acelaşi nume Vasile Chirondojan. Acesta a încetat din viaţă în urmă cu trei ani, iar familia a decis acum să scoată complexul la vânzare, suma solicitată fiind de 8 milioane de euro.

„Această proprietate oferă o oportunitate unică pentru cei care doresc să investească într-un spaţiu comercial care nu are rival în privinţa poziţiei sale. Cu deschidere directă la promenadă, dar şi la plajă, clienţii vor avea acces uşor la toate atracţiile şi evenimentele din Mamaia”, au transmis reprezentanţii proprietarului.

Complexul comercial Cleopatra este amplasat pe un teren în proprietate de 2.191,5 mp. Include linii de autoservire, alimentară, terasă, diverse puncte de vânzare, iar la etaj este amenajat un restaurant cu vedere la mare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3159 secunde