Se încheie prima probă a Bacalaureatului 2016. Doi eliminați

242
1
Se încheie prima probă a Bacalaureatului 2016. Doi eliminați - seincheieprimaproba-1465923653.jpg

Articole de la același autor

Astăzi este ultima zi a probei de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, din cadrul sesiunii de vară a Bacalaureatului 2016, programat la Constanța a se desfășura în 51 de centre din județ, dintre care 26 în municipiu. 


În prima zi, se prezentaseră 1.624 de absolvenți, iar în cea de-a doua, 1.726. 


Pe parcursul zilei de ieri, au fost eliminați doi elevi pentru tentativă de fraudă (Liceul Tehnologic "Lazăr Edeleanu" Năvodari și Liceul Tehnologic Cogealac). Deși au luat la cunoștință despre prevederile legale în vigoare privind regulile de acces în sala de examen, candidații au intrat în sală cu telefoane mobile. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, comisia din centrul de examen a dispus eliminarea acestora, cu interdicția de participare la examenul de bacalaureat pentru următoarele două sesiuni. 


Astăzi, va debuta proba de evaluare a compe-tențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, la care s-a înscris un singur elev, de la Colegiul Național "Kemal Ataturk" Medgidia. 


Experimentat, avansat, mediu și începător sunt calificativele pe care le primesc candidații la primele trei evaluări, care continuă, din 21 iunie, cu competențele digitale (proba D). 


Comentează știrea

Laurentiu
16 iunie 2016
bac

Dragi elevi,sa nu uitati cat de importanta este limba romana,atat pentru examen cat si in viata de zi cu zi.Eu am luat 9 la limba romana.imi amintesc ca imi cumparase mama un dex,care imi lua mult timp sa caut cuvintele.Acum,sora mea cauta cuvintele pe un dex online(http://dexonline.net/) foarte rapid,astfel economiseste mai mult timp.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3495 secunde