ȘOC în cultura constănțeană / Teatrul "Oleg Danovski" SE DESFIINȚEAZĂ!

953
7
ȘOC în cultura constănțeană / Teatrul

Articole de la același autor

Pe site-ul Ministerului Culturii și Patrimoniului Național, a fost publicat Proiectul de hotărâre privind reorganizarea Operei Naționale București, care aduce din nou angajații Teatrului "Oleg Danovski" în pragul disperării. 
Chiar la Art.1 al hotărârii, se precizează că "Opera Națională București se reorganizează, ca urmare a fuziunii prin absorbție cu Teatrul Național de Operetă «Ion Dacian», cu Centrul Național al Dansului București, cu Centrul Național de Artă «Tinerimea Română» și cu Teatrul Național de Operă și Balet «Oleg Danovski» din Constanța, care se desființează". 
Amănunte și reacții ale artiștilor, în ediția de mâine a ziarului nostru! 



Comentează știrea

Bravo!
15 septembrie 2013
Opera Romana la Constanta

Deci Constanta are Opera Nationala Romana acasa! Meritam asa ceva!!!Speram baletul sa redevina ce a fost, filarmonica la fel si mai mare calitate in spectacole.

un constantean
15 septembrie 2013
huo Bucuresti!

Din rau in si mai rau! Sunteti jalnici! Promovati-va in scoli, licee, universitati, intreprinderi, nu desfiintati!

brabo bravo
15 septembrie 2013
????

esti de pe planeta asta, eutanasiabilule?

Răspuns la: Opera Romana la Constanta
Adăugat de : Bravo!, 15 septembrie 2013
Deci Constanta are Opera Nationala Romana acasa! Meritam asa ceva!!!Speram baletul sa redevina ce a fost, filarmonica la fel si mai mare calitate in...
Miruna
15 septembrie 2013
mazarica si porcusor si au vazut visul cu ochii

hehe

bravo bravo
15 septembrie 2013
planuri vechi

daca TV Neptun se va muta in studioul Oleg Danovski si mazare sau porcusor isi va face cumva simtita prezenta in cladirea teatrului, este clar ca ministrul culturii face parte din gasca si serveste interesele acestora, iar planul lor, inceput cu un deceniu in urma, da, in sfarsit, roade. O sa ne manance manelele de brazilia, si cand nu veti mai avea ce face, constantenilor, si o sa va treziti inecati de gunoaiele astea, va fi prea tarziu. Deocamdata va plac acele care alegorice si fufele de pe ele, imbracate si platite cu banii de la gura copilasilor vostri si a amaratilor ce mor prin spitale.

lui 3
15 septembrie 2013
citeste, daca stii s-o faci hg

Chiar va intereseaza cine e contabil sau director? Si noi care ne gandeam ca artistii sunt preocupati doar de calitatea spectacolelor, aflate acum sub girul Operei Nationale. Stiu, e greu sa te ridici la nivelul Operei Nationale, dar cei care merita, sa nu se teama! Figurantii, DA! Noi dorim doar spectacole, nu circ!

Tram vai
16 septembrie 2013
Regionalizare accelerata

Sper ca ziua in care Dobrogea si Transilvania sa devina doua entitati indpendente si desinestatatoare sa vina cat mai repede, iar cei ce ne conduc de la Bucuresti, sa nu mai aiba nici o influienta dar nici sa mai traga vreun ban din aceste doua entitati. Pana atunci sa ne alturam secuilor care doresc infiintarea tinutului secuiesc si indepndenta acestuia fata de deciziile, si impozitele impuse de la Bucuresti. Aceasta practica reprezinta trecutul tris si nu mai trebuie tolerata.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.892 secunde