Sofia Vicoveanca și Radu Beligan, luna aceasta, la Casa de Cultură

529
Sofia Vicoveanca și Radu Beligan, luna aceasta, la Casa de Cultură - 3230038348ea9dfe1544e7f0525484fa.jpg
Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, le pregătește o mare surpriză constănțenilor și turiștilor aflați pe litoral.
Împreună cu Arhiepiscopia Tomisului, pe 26 iulie, de la ora 20, pe scena acestei instituții de cultură va urca îndrăgita solistă de muzică populară Sofia Vicoveanca. "Ambiția a fost a Înaltpreasfinției sale Teodosie, care de foarte mult timp și-a dorit să o aducă pe Sofia la Constanța, și iată că a reușit", ne declara directorul Ungureanu. Intrarea la concert este liberă.
De asemenea, pe 31 iulie, Radu Beligan revine la Casa de Cultură Constanța, cu un spectacol căruia îi semnează regia, "Egoistul", după Jean Anouilh.
Pe lângă Radu Beligan - maestrul scenei teatrale românești, prezent atât în postura de actor, cât și în cea de regizor, distribuția "adăpostește" artiști de calibru, precum: Damian Crâșmaru, Silviu Biriș, Medeea Marinescu, Simona Bondoc, Ileana Olteanu, Sanda Toma, Tomi Cristin, Cesonia Postelnicu, Mihai Niculescu și Lamia Beligan.
Biletele vor avea prețuri cuprinse între 50 și 70 lei.
"Egoistul" a fost ultima piesă a dramaturgului francez Jean Anouilh, scrisă în anul 1981, și "vorbește" despre viață și moarte, iubire și căsnicie, părinți și copii, sănătate și boală, prietenie și... bineînțeles egoism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Aprilie 2010
Stire din Cultură-Educație : La mulți ani, Gheorghe Ungureanu!
Pagina a fost generata in 0.7105 secunde