„Soţ de vânzare”, la Casa de Cultură Constanţa

523
„Soţ de vânzare”, la Casa de Cultură Constanţa - sotsursateatrulrosu-1614357633.jpg

Articole de la același autor

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa redeschide seria spectacolelor de bună calitate. Astfel, începând cu data de 8 martie, de la ora 19.00, publicul va avea ocazia de a viziona o mulţime de piese de excepţie. Primul dintre acestea este „Soţ de vânzare”, după Mihail Zadornov, în regia lui Marius Gilea. Distribuţia este formată din Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea.

Pe parcursul piesei, Oxana, o tânără modernă, frumuşică, dar cam naivă, îi propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, trecută, însă, de prima tinereţe, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare a mult doritului ei soţ. Toată afacerea costă doar „douăj’ de mii”.

La rândul său, Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăieşte cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toţi banii. Va fi el de acord cu această tranzacţie? Vor reuşi cele două femei să încheie incredibilul contract? Subiectul tratează original şi picant eterna temă a trioului conjugal, în trei acte, cu multiple şi intense răsturnări de situaţii. Cert este doar că o să aveți parte de o seară plină de umor şi râsete-n cascade. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6503 secunde