Spectacole de teatru și cadouri de Paşte pentru copiii Mangaliei

489
Spectacole de teatru și cadouri de Paşte pentru copiii Mangaliei - -1650358586.jpg

Articole de la același autor

Primăria şi Consiliul Local Mangalia organizează, în Săptămâna Mare a Paștelui, un spectacol dedicat special copiilor, care va cuprinde reprezentanții de teatru muzical şi multe alte surprize.

Evenimentul, derulat sub genericul „Cutiuța Muzicală”, va avea loc la Casa de cultură, miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 18. Cu aceeași ocazie, în foaierul locației culturale, se vor afla animatori și mascote, care vor întreține atmosfera, imortalizându-se cu cei mici, prin intermediul pozelor la minut.

Un alt spectacol de teatru pentru copii, intitulat „Povestea Iepurașului de Paște”, a avut loc la jumătatea acestei luni, când cei mici au avut prilejul să îl întâlnească pe cel mai înalt magician din lume, Antonio, dar și cu Leon Magdan, actor şi autor de povești şi texte pentru copii.

Ca în fiecare an, cu prilejul Sărbătorilor Pascale, autoritățile locale au oferit copiilor oraşului aproximativ 4000 de pachete cadou. Acestea au fost distribuite, înaintea vacanței, tuturor preşcolarilor şi şcolarilor din instituțiile de învățământ de la nivelul localității.

„Special pentru copiii Mangaliei, de Paşte, dar şi de Crăciun, pregătim cu drag pachete cu dulciuri pentru că dorim să aducem zâmbete şi bucurie tuturor membrilor din comunitatea locală”, a declarat primarul Radu Cristian.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3952 secunde