Bazele sportive din Mangalia, în atenţia administraţiei locale

485
Bazele sportive din Mangalia, în atenţia administraţiei locale - mangaliabazesportive-1649690062.jpg
Municipiul Mangalia a dat întotdeauna sportivi de performanţă campioni în concursurile naţionale sau internaţionale.

Pentru ca aceşti sportivi să obţină cele mai înalte performanţe, este nevoie de baze sportive moderne în care aceştia să se poată antrena.

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a explicat pe pagina sa personală de Facebook în ce măsură administraţia locală a oraşului se ocupă de bazele sportive.

„Investițiile în infrastructura sportivă a Mangaliei încep să prindă contur. Până acum, a fost construită o sală de sport ce deservește Școala Sf. Andrei și am refăcut terenul de sport de pe Strada Crișanei. În prezent, se face descărcarea arheologică pe fostul stadion Callatis, pentru începerea lucrărilor de modernizare, cu bani de la Guvern. Aceeași procedură se aplică, zilele acestea, la Baza Sportivă Pescăruș, unde vor fi construite două bazine de înot și alte facilitați sportive, cu fonduri UE. Aceasta este o etapă premergătoare construcției efective a obiectivelor de investiții. De asemenea, au început deja lucrările de amenajare a două terenuri de sport, în parcul Diana. Dorim să le oferim antrenorilor de sport, din Mangalia, infrastructura necesară formării noilor generații de campioni, care, sunt convins, nu vor întârzia să apară”, a transmis Cristian Radu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5595 secunde