Spectacolul „Jocuri în curtea din spate” revine în atenţia publicului

186
Spectacolul „Jocuri în curtea din spate” revine în atenţia publicului - spectacolulsursamarianadochitei-1602687922.jpg

Articole de la același autor

În acest weekend, Teatrul de Stat Constanţa (TSC) vă invită la două reprezentaţii ale spectacolului „Jocuri în curtea din spate” de Edna Mazya, care a avut premiera la sfârşitul lunii februarie 2020 şi este la primele reprezentaţii din stagiunea în curs. Acesta va putea fi urmărit atât sâmbătă, 17 octombrie, cât şi duminică, 18 octombrie, de la ora 19.00. Atenţie, însă! Spectacolul nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 14 ani. De data aceasta, Edna Mazya nu doar că reface procesul unui eveniment extrem de violent din viaţa unor tineri, dar analizează şi mecanismele psihologice care au permis producerea lui.

Astfel, „Jocuri în curtea din spate” este un spectacol despre cruzime, o radiografie a psihicului adolescentin, o poveste despre patru băieţi şi o fată care trăiesc ultima lor zi de libertate, de inocenţă, de nevinovăţie.

Piesa s-a bucurat de un succes enorm atât în Israel, cât şi în alte ţări în care a fost montată, mai ales pentru că transpune o poveste adevărată, a unui viol în grup asupra unei adolescente de 14 ani, din Galileea. Regia este semnată de Diana Mititelu, iar din distribuţie fac parte Cristiana Luca/ Ecaterina Lupu, Andrei Bibire, Theodor Şoptelea, Cătălin Bucur, Ştefan Mihai. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5292 secunde