Spectacolul "Lacul Lebedelor" - In Memoriam Sorin Petcu

1268
7

Articole de la același autor

Vineri dimineață, lumea artistică a Constanței a fost cutremurată de vestea încetării din viață a tânărului maestru de sunet de la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski". Sorin Petcu avea doar 42 de ani și s-a stins incredibil de fulgerător. Descriindu-l în cele mai frumoase cuvinte pe cel care s-a dedicat meseriei și în special colegilor săi de la balet, directorul Daniela Vlădescu a declarat că sâmbătă, 31 martie, înaintea spectacolului "Lacul Lebedelor" va fi ținut un moment de reculegere, iar baletul va fi dedicat memoriei maestrului de sunet Sorin Petcu.
Baletul "Lacul Lebedelor" este una dintre compozițiile muzicale celebre ale lui Piotr Ilici Ceaikovski și revine pe scena Teatrului "Oleg Danovski" în coregrafia lui Mihai Babuska după Ivanov - Petipa.
În distribuție îi regăsim pe: Horațiu Cherecheș (Sigfried), Irina Ganea M ihaiu (Odette), Eliza Maxim, Amalia Mîndruțiu, Mihai Pâslaru, Claudiu Dan (Dans Spaniol), Laima Costa, Kanoko Suzuki, Petronela Iordache, Ana Maria Badea, Oleg Godoroja, Marian Basarabeanu, Antoniu Gheorghiu, Gelu Râpă (Mazurka), Anca Strnad, Delia Luca, Andrada Dedu, Rie Aoyagi (Mirese), Cezar Buculei, Ștefan Răuț, Sorin Gâlcă, Dragoș Andruță (Dans intrare Odile), alături de ansamblul de balet.

Duminică, 1 aprilie, de la ora 19, sub bagheta dirijorului Koichi Inoue (Japonia), Teatrul "Oleg Danovski" prezintă opera "Madama Butterfly" de Giacomo Puccini. În rolul principal, Akiko Hayakawa (Japonia).

Comentează știrea

Crina
31 martie 2012
Distributie

Distributia de la spectacolul de balet "Lacul lebedelor" este gresita in acest articol !

Alexandrescu Maria
31 martie 2012
distributie

Va rog consultati secretarul artistic al companiei de balet inainte de a scrie despre distributie.

liviu corina
1 aprilie 2012
GRESIT

Secretarul artistic cu siguranta nici ea nu avea mare habar,caci si ea este pusa in functie cu alte interese,angajata pe post de balerina,si isi ia banii pt altceva decat ar trebui,fura si ea ca multi altii niste banii,sorin petcu era nascut pe 1 martie 1964 deci avea 48 de ani,a decedat nu vineri dimineata ci sambata dimineata,dar daniela vladescu nu are habar cu asa ceva p preocupa soarta cainilor comunitari decat angajatii sai,in trun alt articol ati scris ca era angajatul institutiei de 7 ani,GRESIT TOTAL,avea vreo 20 de ani de teatru,dar ce sa stie secretarul artistic sau daniela vladescu.iar in distributie nu a avut ce cauta adina tudor sau gigel ungureanu,gigel ungureanu nici macar la premiera nu a fost...DAR...traiasca secretarul artistic,care isi ia niste banii pt ca vine birou...HALAL...

IONUT SOLOMON-Agigea
1 aprilie 2012
RUSINE !!!

Varza ati facut din Teatrul ala...Nimic nu mai sta in picioare si toti neavenitii,amatorii si ciubucarii si-au gasit loc cald la Constanta...Sorin Petcu avea un salariu de 520 de lei...De-o viata in teatru...Bine ca doua cucumele rele si nepricepute conduc-prost-firimiturile unui balet ce odinioara era mandria tarii,le-am numit aici pe Betty Lux si Monica Chereches...Ia intrebati-le ce salarii au,desi una e pensionara si una are coscogea scoala de Balet...In cativa ani nu va mai fi nimic aici,unde odinioara nu gaseai bilete la niciun spectacol...Dumnezeu sa-l ierte pe Sorin Petcu !

Medeea ungureanu
22 aprilie 2012
Secretarul artistic?

ce face acel secretar artistic la companiei?va spun eu,isi insuseste niste bani,pe care nu ii merita,habar nu are nici ea de nimic,e varza fetita aia,o pupincurista si ea,ca multi altii din teatrul ala,perie si ea distinsele doamne ale baletului,deci nu ai cum sa o consulti,eventual sa o trimiti pe ea la un consult.

Răspuns la: distributie
Adăugat de : Alexandrescu Maria, 31 martie 2012
Va rog consultati secretarul artistic al companiei de balet inainte de a scrie despre distributie.
medeea ungureanu
22 aprilie 2012
felicitari

se pare ca mai exista cineva care stiu de cele 2 pipite,si de comploturile lor,ca vor sa isi faca dintro institutie de cultura de stat,teatrul lor particular,de aceea sunt amenintati balerinii,ca vor fi dati afara,asa cum vor sa il matraseasca pe mihail motovilov,sa va fie rusine doamnelor,daca va pot spune asa,frustrarile copilariei si a vietii de teatru din tineretile voastre,isi spun cuvantul.

Răspuns la: RUSINE !!!
Adăugat de : IONUT SOLOMON-Agigea, 1 aprilie 2012
Varza ati facut din Teatrul ala...Nimic nu mai sta in picioare si toti neavenitii,amatorii si ciubucarii si-au gasit loc cald la Constanta...Sorin...
Gloria Petcu
29 mai 2012
...

Tatal meu a murit pe30 martie la 8 dimineata..e pacat de ce se intampla acolo...dar acum se poate odihni in pace...

Răspuns la: GRESIT
Adăugat de : liviu corina, 1 aprilie 2012
Secretarul artistic cu siguranta nici ea nu avea mare habar,caci si ea este pusa in functie cu alte interese,angajata pe post de balerina,si isi ia...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Tosca lui Puccini", o dramă memorabilă
Vineri, 09 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Trăiește clipa"
Vineri, 04 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Recital de balet la Colegiul de Artă
Pagina a fost generata in 0.5093 secunde