Studenți bucureșteni, în practică la Școala din Albești

172
1

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "Ion Creangă" din localitatea Albești a încheiat zilele acestea un parteneriat cu Universitatea Națională de Arte București, în cadrul unui proiect mai amplu, intitulat "Hărțile timpului". 


Elevii școlii au fost antrenați de către studenți, dar și profesori universitari să realizeze creații proprii atât pe sticlă, cât și în metal, în cadrul mai multor "ateliere", precum gravare în sticlă, prelucrare metal, cât și performanțe în costume antice.


Întrebată cum a reușit realizarea unui asemenea interesant parte-neriat, prof. Mihaela Elena Vîlcu, directorul școlii, a declarat pentru "Cuget Liber" că inițial acest grup de studenți a poposit la Muzeul de arheologie din Mangalia, unde a organizat câteva ateliere de lucru. "Mai apoi, i-am invitat la noi în școală și chiar suntem în discuții pentru organizarea unei tabere de creație la vară, în zona noastră, la care vor fi antrenați toți cei 475 de elevi ai noștri", a adăugat același director.


De altfel, ca dovadă a preocupării de a oferi elevilor alternative de petrecere a timpului alături de colegi, astăzi și mâine va avea loc târgul intitulat "Farmecul și bogăția toamnei". 


Comentează știrea

Doina Balasa
15 octombrie 2015
Sistem performant de prosperitate

Sistem performant de prosperitate si succes : Cautam urgent colaboratori extrem de seriosi pentru a lucra la domiciliu, intr-un proiect de talie mondiala. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, calculator, cunostinte de operare cu documente word si pdf, timp liber de circa 2-3 ore pe zi. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita, sub forma unor lectii pe e-mail. Numai persoanele foarte hotarate sa castige bani, cu seriozitate, sunt rugate sa ceara detalii, la adresa : [email protected] ,cu textul : Da, sunt interesat/a! " Una din radacinile adanci ale motivatiei este CLARITATEA! Cand unui om ii este clar ce are de facut si cum sa faca primul pas, nimic nu il mai opreste sa il reuseasca"!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4452 secunde