"Tătari în arhivele românești" semnat Valentin Ciorbea

865
2
Profesorul Valentin Ciorbea, șeful Catedrei de Istorie și Studii Politice a Universității "Ovidius", se află în toiul pregătirii lansării de carte intitulată "Tătari în arhivele românești", primul și al doilea volum fiind dedicate comunității musulmane din România în arhiva Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității.
Evenimentul va avea loc marți, 13 decembrie, la Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" din Constanța, de la ora 18. Lansarea cărții va fi onorată, printre altele, și de prezența lui Aledin Amet, deputatul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco - Musulmani din România.

Comentează știrea

cetateanu;
11 decembrie 2011
tuta

doamna redactora, recomand cu caldura sa va lasati de scris domnul prof.univ.dr. Valentin Ciorbea este prof.univ.dr. Facultatea de Istorie si Stiinte Politice nu are catedra de istorie si studii politice, are 2 departamente, unul de istorie si altul de stiinte politice Nu exista functia de sef de catedra Exista functia de director de departament Dl. prof.univ.dr. Valentin Ciorbea nu este directorul niciunui departament Dumnealui este directorul Scolii Doctorale domeniul Istorie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta

cetateanu2
11 decembrie 2011
tuta2

mai bine scrieti stiri mondene, ca pun pariu ca la cluburi va pricepeti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3212 secunde