Teatrul „Oleg Danovski” invită melomanii la o seară în compania operei „Elixirul dragostei”

197
Teatrul „Oleg Danovski” invită melomanii la o seară în compania operei „Elixirul dragostei” - 2elixiruldragostei-1642861260.jpg
Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, de la ora 18:30, în sala teatrului soliștii Laura Eftimie, Mădălin Băldău, Daniel Pop (București), Marius Fftimie, Mihaela Ionescu vor da viață personajelor din opera în două acte „Elixirul dragostei” (în italiană L’elisir d’amore), pe un libret de Felice Romani, muzica de Gaetano Donizetti. Premiera mondială a operei a avut loc la Milano, la „Teatro Cannobiana”, în ziua de 2 mai 1832. Regia artistică: Ognian Draganov. Scenografia: Cătălin I. Arbore. Coregrafia: Fănică Lupu-Liești. Conducerea muzicală: Sebastian Pascale. Maestru cor: Adrian Stanache.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului și online. Regulament, info spectatori în contextul COVID-19, info bilete și Agenție pe www.tnobconstanta.ro/bilete. Prețul variază între:

·         10 lei pentru copii, elevi și studenți, pe baza carnetului de elev / student vizat la zi;

·         20 lei pentru pensionari, pe baza talonului de pensie;

·         25 lei, 30 lei, 40 lei, 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Intrarea la spectacol se va face numai pe baza biletului de spectacol însotit dupa caz, de talonul de pensie, carnetul de elev sau carnetul de student.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3246 secunde