"Think Green: Târgul eco" sau cum să refolosești prin artă

395
Curtea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța se va umple sâmbătă și duminică, de artiști handmade. ONG Mare Nostrum îi provoacă la un eveniment ce va debuta la ora 10, cu titlul "Think Green: Târgul eco" și care propune reutilizarea materialelor, prin transformarea lor în obiecte de artă.
În cadrul acestuia, vor fi expuse spre vânzare produse handmade, târgul urmărind să crească nivelul de conștientizare al comunității locale în ansamblu, cu privire la modul în care pot fi identificate noi soluții de a fi eco în fiecare zi.
De asemenea, aceștia vor face o demonstrație a modului în care un artist handmade poate să diminueze impactul negativ asupra mediului înconjurător, prin însăși natura activității sale.
"Suntem entuziasmați de eveniment, mai ales că este primul de acest gen organizat în Constanța. Suntem încântați și de faptul că mulți artiști handmade au răspuns afirmativ invitației noastre. Mai mult, fondurile obținute în urma donației de participare a artiștilor vor fi utilizate pentru achiziționarea materialelor suport (premii, materiale didactice, jocuri și broșuri) pentru instituțiile de învățământ care vor fi implicate în concursul «Și eu colectez separat uleiul vegetal uzat!», din anul școlar 2011-2012. Așadar, îi invităm la eveniment pe toți iubitorii de artă și produse eco, târgul fiind și o modalitate foarte bună de a le face celor dragi un cadou inedit", a declarat Andreea Ionașcu, coordonatorul evenimentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3706 secunde