Toate zonele geografice ale României, reprezentate pe scena Palatului Copiilor din Constanța

186
Toate zonele geografice ale României, reprezentate pe scena Palatului Copiilor din Constanța - palatulcopiilor-1674648226.jpg

Articole de la același autor

Peste 200 de copiii au urcat pe scena Palatului Copiilor din Constanța pentru a susține un spectacol muzical-coregrafic dedicat celebrării Unirii Principatelor Române, prilej cu care au reușit să aducă laolaltă toate zonele geografice ale țării. Au fost valorizate toate grupele de elevi, de la cele de începători până la grupele de performanță.

Prezentarea spectacolului a fost realizată de elevi ai Cercului de Artă teatrală.

Spectacolul susținut de Ansamblul Folcloric „Rapsodia Mării", format din elevii cercurilor de taraf și dans popular din cadrul Palatului Copiilor Constanța și coordonat de profesorii Eugen Albu și Magda Kastal, a fost aplaudat de toți cei prezenți în sală, fie că vorbim de părinți, bunici, prieteni sau… admiratori.

„Faptul că un număr atât de mare de copii participă la activitățile cercurilor de dans popular și taraf ne bucură și în același timp ne confirmă încă o dată valoarea folclorului românesc”, a transmis prof. Roxana Mitan, directorul Palatului Copiilor.

La finalul spectacolului, micii artiști și spectatorii prezenți în sală s-au prins în Hora Unirii pe acordurile orchestrei populare a Palatului Copiilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8641 secunde