Fostul director al Școlii nr. 11, numit adjunct la Palatul Copiilor

503
Fostul director al Școlii nr. 11, numit adjunct la Palatul Copiilor - fostuldirector-1661450970.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 24 august, cu puțin înainte de miezul nopții, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a făcut publică lista cadrelor didactice detașate în interesul învățământului, începând cu 1 septembrie 2022, în funcțiile vacante de conducere.

După cum scriam în ediția de joi, 25 august, urmau să mai fie ocupate 17 funcții, iar, pe surse, aflasem că prof. Anca Iuliana Dragomir, fost inspector școlar general adjunct, va fi numită director al Colegiului Național de Arte „Regina Maria”, lucru confirmat prin lista afișată.

Așadar, în anul școlar viitor, la conducerea celui mai mare colegiu vocațional din județul Constanța se vor afla prof. Anca Dragomir, în calitate de director, și prof. Florian Stoica, fost inspector școlar de specialitate arte, în calitate de director adjunct.

Tot începând cu 1 septembrie, Palatul Copiilor din Constanța va avea un nou director adjunct, în persoana prof. Gabriela Tănase, catedra de istorie, fost director al Școlii gimnaziale nr. 11 „Dr. Constantin Anghelescu”, care din anul școlar 2022-2023 a trecut structură a Liceului Teoretic „Emil Palade”.

În continuare nu au director școlile gimnaziale din localitățile Mereni, Dumbrăveni, Topalu și nici directori adjuncți Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida”, respectiv Liceul „Nicolae Istrățoiu” Deleni. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5357 secunde