Prof. Marius Furtună, experiență irlandeză pentru formarea profesională

232

Articole de la același autor

La Trinity College, Dublin, Irlanda, Marius Furtună, profesor titular al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, a participat la prima mobilitate din proiectul Erasmus KA121. Cursul de formare profesională cu titlul INNOVATIVE METHODOLOGIES FOR TEACHING & LEARNING a fost organizat de English Matters.

Obiectivele cursului au fost: abordări practice pentru utilizarea unor strategii inovative în curriculum; dobândirea de instrumente de comunicare eficiente și practice pentru relații mai bune cu școala și comunitatea școlară; dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială; asimilarea unor competențe de gândire critică și euristică.

În urma cursului, profesorul Marius Furtună a concluzionat: „A fost o experiență extraordinară. Deși au fost multe ore de lucru, nu am obosit și nici nu m-am plictisit. Am învățat multe lucruri utile și le voi împărtăși cu plăcere colegilor din școală și din comunitate. Colegii de curs au fost extraordinari și sper că vom realiza niște proiecte comune (Erasmus+). Toți formatorii au fost atât profesioniști, cât și oameni minunați. Felicitări pentru toată echipa English Matters!”.

După cum transmite prof. Elena Nechita, directorul Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, proiectul Erasmus+ KA121 a fost acreditat în anul 2021 și se derulează pe 4 ani. „Proiectul urmărește ameliorarea competenţelor lingvistice și digitale atât la profesori, cât și la elevi, formarea de competențe antreprenoriale și pentru dezvoltare durabilă, promovarea educației incluzive și a competențelor transversale. Nu în ultimul rând, prin acest proiect, instituția noastră își propune să crească numărul participanților la proiecte europene, pentru a favoriza dezvoltarea personală, starea de bine, de integrare europeană și de cetățenie activă, un rezultat evident fiind creșterea ratei de reușită în viața personală și profesională”, a declarat prof. Nechita. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4909 secunde