Vacanță activă pentru șapte cadre didactice ale Liceului "Rosetti"

630
Vacanță activă pentru șapte cadre didactice ale Liceului
Săptămâna pe care tocmai o încheiem a reprezentat pentru șapte cadre didactice ale Liceului Tehnologic „C.A. Rosetti” Constanța o adevărată îmbinare între achiziționarea de noi informații, dar și „colectarea” de amintiri dintre cele mai memorabile pe tărâm spaniol.

În cadrul Proiectului de Mobilitate pentru învățare cu titlul „Ne pregătim pentru meseriile viitorului", nr.2021-1-RO01-KA121-VET-000007062, parte a Programului Uniunii pentru educație, formare profesională, tineret și sport 2021-2027-Erasmus+ continuă cu participarea la cursul de formare „ICT learning by doing” - desfășurat timp de o săptămână în Sevilla, Spania, cele șapte profesoare au urmat un curs desfășurat în parteneriat cu iDevelop Teacher Trening.

Reamintim că Liceului Tehnologic „C.A. Rosetti” Constanța i-a fost acordată de către Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale Acreditarea Erasmus pentru a derula proiecte de mobilitate Erasmus+ în domeniul „Formare Profesională (VET)”. Perioada de valabilitate a prezentei Acreditări este 01.03.2021 – 31.12.2027. Acreditarea a fost obținută ca urmare a candidaturii depuse de bweneficiar la termenul limită de 29.10.2020 în cadrul Apelului European pentru proiecte de Acreditare Erasmus. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6172 secunde