Palatul Copiilor Constanţa, partener în cadrul proiectului european Erasmus + Diversity Youth Manager

185
Palatul Copiilor Constanţa, partener în cadrul proiectului european Erasmus + Diversity Youth Manager - xpalatulcopiilor-1652338238.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, Palatul Copiilor Constanţa a participat la întâlnirea transnaţională a proiectului Erasmus + Diversity Youth Manager, întâlnire ce a avut loc în Lanciano, Italia.
 

Pe parcursul a două zile, delegaţiile partenere din Italia, Spania, Anglia şi România au participat la sesiuni de lucru, dezbateri şi activităţi cultural-educative. Proiectul are ca scop crearea unei platforme digitale educaţionale şi a unui ghid de utilizare a reţelelor sociale, de elaborare de conţinut video şi de dezvoltare a abilităţilor privind povestirea, promovarea de sine şi comunicarea. De asemenea, în cadrul întâlnirii a fost testat un joc educativ interactiv ce are rolul de a dezvolta abilităţile antreprenoriale şi competenţele digitale.


Platforma educaţională oferă tinerilor posibilitatea de a participa gratuit la un curs on-line care să să îi ajute să îşi atingă obiectivele în viaţa personală şi profesională prin utilizarea noilor tehnologii, pentru a se promova la nivel local şi internaţional.

Proiectul se adresează tinerilor cu dizabilităţi sau proveniţi din medii dezavantajate (etnici, migranţi, din mediul rural) şi îşi propune identificarea unei direcţii non-formale de pregătire digitală şi interculturală, prin dezvoltarea unui cadru didactic adaptat pentru diversitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4372 secunde