UDTTMR organizează Toplantî, la Club Bellagio

1192
5
UDTTMR organizează Toplantî, la Club Bellagio - toplanti4-1433943796.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România, în parteneriat cu Bellagio Club Mamaia, organizează, pe toata perioada verii, o serie de evenimente dedicate tinerilor din rândul comunității tătare. Primul astfel de eveniment va avea loc mâine, 12 iunie, următoarele fiind programate pentru data de 17 iulie (în prima zi de Ramazan Bayram), respectiv 28 august.

"Ne dorim ca tinerii din rândul comunității noastre să aibă posibilitatea să se cunoască între ei, să comunice. Toplantî-urile, aceste întâlniri pe care le organizăm frecvent și care sunt dedicate cu precădere tinerilor, se înscriu în seria evenimentelor organizate de UDTTMR cu și pentru tineri", a declarat președintele UDTTMR, Gelil Eserghep.

Evenimentul de vineri va avea loc la Club Bellagio, unde vor evolua soliștii tătari Sermin, Kabak, Lutfi și Elfyn.

"Suntem încântați să găzduim evenimente, cu specific tradițional, precum serile tradiționale tătărești. Pe de altă parte, suntem încântați pentru că și noi avem posibilitatea să contribuim la păstrarea și promovarea diferitelor culturi care conviețuiesc în Dobrogea", au declarat reprezentanții Clubului Bellagio. 

Comentează știrea

wwww
11 iunie 2015
pai astfel se pote

Da dle eseghep esti un penal ,si asa vei ramane .

mambet
11 iunie 2015
calitati de presedinte tatar

Un condamnat penal ,un hot din bani publici ,un afemeiat care si-a para sit nevasta pentru amanta ,un dictator ordinar ,un manipulator si cate alte

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Ali
12 iunie 2015
Toplanti

Am si eu o intrebare: Oare in afara acestor reuniri mai stiti si alte cai de a-i aduna pe acesti tineri? Si de ce numai tatarii? Cei care nu sunt tatari nu poate sa participe? Total aiurea, faceti-va naibii treburile in cel mai serios mod lasa-ti curvareala. Ajutati-i cu o bursa pentru cei cu scoala, cu un loc de munca pentru cei care stau degeaba, cu pachete de alimente pe cei care sunt nevoiasi si tot asa. Nu prin aceste drumuri se construiesc poduri de prietenie sau nu acolo isi dezvolta inteligenta. Am vazut ce se intampla la aceste toplanti-uri, consum excesiv de alcool si droguri, batai pentru dedicatii si prostitutie libera!

Noqay !
12 iunie 2015
Noqay

Sa fie bogatieeee , sa se invarta roata la metropolitan . A cazut excursiile la Crimeea nu-i nimic facem altceva sa cheltuim milionul de euro de la stat ! La romani le da mwie statul si la minoritati cate un milion sa-l cheltuiasca ! Sa fie bogatieeeee ! Sa vina Curtea de conturi sa vada unde se duc banii ! Prestari servicii fara licitatie , evenimente ad-hoc , achizitii de terenuri in Tulcea aiurea ... sa fie bogatieeeee !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4898 secunde