Unde mai găsiți bilete pentru spectacolul "Lord of the Dance"

254
Unde mai găsiți bilete pentru spectacolul
Sala Sporturilor din Constanța găzduiește duminică, 14 octombrie, de la ora 20,00, spectacolul extraordinar "Lord of the Dance". Bilete deja la un pas de epuizare. O categorie de bilete s-a terminat, așa că în prezent mai sunt disponibile numai bilete la categoriile 1, 2, 3 și VIP. Prețurile aces-tora sunt cuprinse între 150 și 300 de lei. 


Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro și în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro, Magazinele Flanco (Real, Maritimo, Tom), Librăria Adevărul, Magazinele Diverta (City Park, Maritimo, Tomis Mall), Magazinele Domo, Germanos, Vodafone și Orange, Casa de Cultură a Sindicatelor și online pe biletoo.ro, bilet.ro, www.myticket.ro, www. bilete.ro, www.eventim.ro.

Irlandezii au susținut deja un spectacol la Cluj Napoca, 9 octombrie. Urmează două reprezentanții pe 13 octombrie, la Sala Palatului din București. Reprezentația de duminică seară de la Constanța va încheia turneul din țara noastră. Spectacolul de anul acesta va fi unul nou, cu coregrafii, costume și decoruri noi. Creatorul este dansatorul și coregraful Michael Flatley. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ioan Gyuri Pascu, la Constanța
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Flirt" motivațional în Constanța
Pagina a fost generata in 1.1674 secunde