Vin militarii americani la Colegiul Pedagogic

196
1
Vin militarii americani  la Colegiul Pedagogic - colegiulpedagogic14-1413725010.jpg

Articole recomandate

În perioada 20 - 23 octombrie, în Portul Constanța vor sosi navele militare USS Cole și USS Mount Whitney.

Consiliul Român al NLUS, ai cărui membri se implică deja în activitățile so-ciale care au consacrat această organizație, împreună cu militarii americani de la bordul celor două nave, vor efectua o vi-zită la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu", astăzi, de la ora 14.

În cadrul acestui eveniment, vor fi donate unității de învățământ mai multe articole de sport, mingi de fotbal și baschet și se vor reface porțile de pe terenul de fotbal al unității școlare. Totodată, marinarii de pe cele două nave vor face și un joc demonstrativ de baschet în curtea liceului.

Colegiul Pedagogic nu este la prima colaborare cu Liga Navală a Statelor Unite, fondată în 1902, cu susținerea președintelui Theodore Roosevelt. Anul trecut, militarii americani au donat cărți bibliotecii colegiului.

Comentează știrea

Relu
19 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9285 secunde