Voluntarii din Liga Studenţilor de la UMC, campanie de ajutorare a unor copii din familii nevoiaşe

1248
Voluntarii din Liga Studenților - Universitatea Maritimă Constanța au strâns, în perioada 06-13 Decembrie 2021, donații monetare și financiare atât în cadrul Universității Maritime din Constanța, cât și în Hipermarketul cora.

Astfel, s-a desfășurat a patra ediție a proiectului anual "Săptămâna de Caritate: Un gest mic pentru un suflet mic!", organizat de către Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța, în parteneriat cu Universitatea Maritimă din Constanța. Proiectul își propune să aducă puțin din spiritul sărbătorilor și în sufletul, brațele, casele sau adăposturile copiilor mai puțin norocoși.
 

Anul acesta s-a desfășurat pe mai multe etape și a inclus atât donații fizice și bănești, cât și o activitate de donare de sânge, finalizându-se cu un spectacol pentru copii. De asemenea, toate bonurile obținute în urma activității de donare de sânge se vor adăuga fondului de caritate.
Deși constrânși de situația pandemică actuală, dorința și spiritul civic au rămas la fel de puternice. Anul acesta vor veni în ajutorul unui număr de peste 50 de copii, de toate vârstele și din toate categoriile sociale ce se află într-o situație dificilă.

În data de 15 decembrie 2021, în Aula “Gavrilă Rican” situată în incinta Sediului Central al Universității Maritime din Constanța a avut loc spectacolul caritabil pentru beneficiarii proiectului și membri familiilor sale, urmat de apariția lui Moș Crăciun și distribuire de cadouri.

***

Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța este o organizație non-guvernamentală, reprezentativă la nivelul Universității Maritime din Constanța, ce are ca obiective principale promovarea și apărarea drepturilor și intereselor studenților, precum și implicarea la nivel național în luarea deciziilor în învățământul superior, prin afilierea și statutul de membru cu drepturi depline al Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR). De asemenea, experiența de peste 31 de ani a organizației a determinat acționarea pentru apărarea libertăților democratice și drepturilor omului, ocupându-și astfel locul binemeritat în rândul organizațiilor studențești de referință de pe plan local și național.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1928 secunde