Vrei să studiezi în Europa? Iată câteva site-uri utile

557
Vrei să studiezi  în Europa? Iată  câteva site-uri utile - vreisastudiezi-1483547565.jpg

Articole recomandate

Informează-te! Accesează site-urile de mai jos pentru a alege mai ușor țara, universitatea și programul care te interesează și, eventual, pentru a obține o bursă de studiu. 


Studiază în Europa 
Acest site prezintă universitățile și colegiile din fiecare țară din UE, oferind informații despre taxele de studii și programele de licență și masterat. Întrucât studiile în străinătate implică o planificare a bugetului, poți face comparații între țări pe baza taxelor aplicabile cetățenilor din UE și celor din afara sa. 


Study portals 
Această platformă prezintă în mod transparent numeroasele oportunități de studiu din Europa și din lume. Accesând baza sa de date, în care sunt incluse mii de programe, poți alege programul de licență, de masterat sau de doctorat din domeniul care te interesează. De asemenea, poți consulta baza de date după țară, pentru a vedea ce posibilități de studii oferă fiecare. 


U-Multirank 
Vrei să studiezi, dar nu știi unde? Acest site te ajută să găsești universitatea care corespunde criteriilor tale: compară instituțiile după bugetul consacrat cercetării, orientarea internațională și dimensiune sau analizează mai bine profilul unei universități la care te gândești deja. De asemenea, poți consulta topurile care au fost deja întocmite pentru a vedea ce poziție ocupă universitatea ta preferată, în funcție de diverse criterii. 


v v v


Citește mai multe despre oportunitățile de studii în Europa și află cum poți alege programul potrivit accesând site-ul Studiază în Europa al Comisiei Europene. Dacă dorești să știi de ce documente ai nevoie pentru a intra în țara care te interesează, vizitează Portalul UE privind imigrarea pentru informații privind cerințele în materie de vize. 


Studiile în străinătate reprezintă o experiență unică și nu e nevoie să coste prea mult! Caută burse de studiu în domeniul care te interesează pentru a-ți acoperi integral sau parțial taxele de școlarizare. Nu-ți mai rămâne decât să-ți faci bagajul!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.366 secunde