What’s Up și Mălina Avasiloaie au încins atmosfera la Cazino, la un eveniment organizat de OMD Mamaia

2334

Articole recomandate

Vara aceasta, atât în stațiunea Mamaia, cât și în Constanța, turiștii și localnicii au parte de numeroase evenimente deosebite. Pentru al treilea week-end consecutiv, pe scena din Piațeta Cazinoului din stațiune, OMD Mamaia-Constanța a organizat un nou spectacol pentru turiștii sosiți la mare.

Seara trecută, doi dintre artiștii îndrăgiți ai momentului, What’s Up și Mălina Avasiloaie, au urcat pe scena amenajată în Piațeta Cazinoului.

A fost o atmosferă relaxantă pentru turiștii veniți zilele acestea în stațiunea Mamaia, unii dintre ei pentru prima dată.
În fiecare week-end la evenimentele organizate de OMD Mamaia-Constanța sunt prezenți din ce în ce mai mulți participanți, iar Piațeta Cazinoului este plină de turiști.
Încă de la debutul evenimentelor din stațiunea Mamaia accesul la aceste evenimente este liber și așa se va menține până la sfârșitul lunii august.

În weekendurile precedente, artiști precum Anda Adam, Adda, Bibi, Lidia Buble, Alexia și formația Azur au adus mii de oameni, de toate vârstele, în fața scenei din centrul statiunii.

„Obiectivul nostru este să facem din Mamaia destinația de vacanță în care toți turiștii, indiferent de vârstă, pot îmbina relaxarea la plajă cu serile de distracție. Plimbarea de seară pe faleză este o amintire dragă tuturor celor care au petrecut vreodată o vacanță la Mamaia. Ne dorim să dăm mai departe acest obicei și noilor generații, tocmai de aceea am ales ca piațeta Cazinoului să fie locul în care readucem spectacolele în aer liber.”, ne-a declarat, recent, George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7575 secunde