Zeci de piese celebre vor delecta publicul la „Sunset Sea-mphony”

1005
Zeci de piese celebre vor delecta publicul la „Sunset Sea-mphony” - sunsetseamphony2-1628000430.jpg

Articole de la același autor

„Sunset Sea-mphony” revine la Constanța în perioada 4-8 august, pentru al cincilea an consecutiv. Vor avea loc două concerte pe zi, în Parcul Arheologic, între orele 19.00 și 20.00 și pe faleza Cazino Constanța, în zona grupului statuar „Pescarii”, între orele 21.00 și 22.00. De asemenea, va fi o ediție „In Memoriam Răzvan Metea”, cel care a înființat și a condus timp de zece ani orchestra „Bigg Dimm a’Band” trecând în neființă în urmă cu trei luni, la doar 43 de ani.

Proiectul „Sunset Sea-mphony 2021” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța și Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca. Și la ediția din acest an, organizatorii „Sunset Sea-mphony” și „Bigg Dimm a’Band” propun publicului o premieră: evoluția orchestrei din Cluj va fi completată cu interpretare vocală, oferită de grupul pop-opera „Ad Libitum Voices”.

Din repertoriu vor face parte 73 de piese celebre de muzică simfonică, precum și adaptări pentru interpretarea cu instrumente clasice ale unor melodii cunoscute, evergreen-uri, șlagăre, hit-uri pop-rock, cântece cunoscute de muzică populară românească, melodii de pe coloana sonoră a unor filme și seriale celebre.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6969 secunde