Accesorii care te ajută să-ți înviorezi garderoba. Ce trebuie să-ți cumperi!

219
Accesorii care te ajută  să-ți înviorezi garderoba.  Ce trebuie să-ți cumperi! - fondaccesorii-1381234272.jpg

Articole recomandate

Dacă te-ai plictisit de hainele pe care le ai, dar nu dispui de un buget care să-ți permită să-ți cumperi ținute noi, este timpul să investești în accesorii. Cu ajutorul lor, reușești să-ți înviorezi garderoba, cu o investiție minimă.

Fularele și eșarfele, un plus de originalitate

În sezonul rece, fularele și eșarfele nu trebuie să-ți lipsească. Cumpără mai multe modele, în diverse culori, și vei reuși să readuci la viață orice haină de stofă sau geacă din piele. Poți să le porți înfășurate în jurul gâtului sau doar aruncate pe umeri. Îți vor ține cald și te vor face să arăți foarte șic.

Gulerele detașabile sunt un alt accesoriu în care merită să investești. Atunci când te plictisești de o bluză sau ți se pare că-i lipsește ceva, un astfel de guler te poate ajuta.

Bentițele de păr, noile "bijuterii"

Bentițele-bijuterii au fost preferatele designerilor în acest sezon. Astfel de bentițe îți vor da un aer de prințesă. Cel mai bine se po-trivesc la ținutele de seară.

Cerceii, un "must-have" al sezonului

Cerceii candelabru fac parte din acea categorie de bijuterii opulente care nu se va demoda niciodată. Îi poți purta la o rochie de seară, dar și la o ținută simplă din jeanși și o cămașă din mătase. La astfel de cercei este bine să ai părul prins, să-i porți la vedere.

Plicuri tabletă sau clutch-uri prețioase

Plicurile mari, colorate, sunt perfecte pentru ținutele de zi. Sunt încăpătoare, practice și foarte moderne. Clutch-urile sunt perfecte pentru ținutele de seară. Fie că le porți la rochii elegante sau la outfituri simple, aceste poșete-bijuterii îți vor da un aer aparte.

"Țintele", la mare căutare

În acest sezon, la mare căutare sunt țintele. Le găsim imprimate pe geci, paltoane, cămăși, pantaloni sau bocanci. Dar știm foarte bine că moda țintelor va dispărea până sezonul viitor. Așa că, mult mai bine este să investești în niște accesorii, o bentiță cu ținte sau o pereche de mănuși, care sunt mult mai ieftine. Astfel, nu vei regreta că nu le vei mai purta peste câteva luni.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Geaca de piele, perfectă pentru toamnă
Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Timpul trece, tendințele rămân
Pagina a fost generata in 1.9652 secunde