Fițe culinare!
Apa afumată, noul ingredient în cocktailuri
Articole recomandate
Barmanii londonezi au lansat o nouă modă: cocktail-urile cu aromă de fum. Pentru a accentua parfumul natural de stejar ars al scotch-urilor și, în general, pentru a imprima un caracter afumat băuturilor, ei folosesc un produs numit Oak Smoked Water from Halen Môn, informează Daily Mail.
Moda a fost lansată în localurile Ping Pong, un lanț de restaurante dim-sum. Apa afumată a fost folosită pentru prima oară într-un nou jalapeno cocktail, precizează cotidianul britanic. Practic, se folosește apă de la robinet, ținută patru zile în afumături. Fondatoarea companiei a declarat, pentru Daily Mail, că "este complet naturală… și aduce la gust cu aromele unui foc de tabără: este afumată și savuroasă".
Din câte se pare, nu doar barmanii au început să utilizeze apa afumată, moda pare să fi ajuns la bucătari.
În caz că vă interesează, apa afumată nu este chiar ieftină. Un săculeț de 150 ml costă, în bani românești, aproximativ 14 lei.
Moda a fost lansată în localurile Ping Pong, un lanț de restaurante dim-sum. Apa afumată a fost folosită pentru prima oară într-un nou jalapeno cocktail, precizează cotidianul britanic. Practic, se folosește apă de la robinet, ținută patru zile în afumături. Fondatoarea companiei a declarat, pentru Daily Mail, că "este complet naturală… și aduce la gust cu aromele unui foc de tabără: este afumată și savuroasă".
Din câte se pare, nu doar barmanii au început să utilizeze apa afumată, moda pare să fi ajuns la bucătari.
În caz că vă interesează, apa afumată nu este chiar ieftină. Un săculeț de 150 ml costă, în bani românești, aproximativ 14 lei.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013
Miercuri, 28 August 2013
Vineri, 23 August 2013
Vineri, 23 August 2013
Miercuri, 21 August 2013
Miercuri, 21 August 2013