Armenii din Constanța și-au desemnat noua conducere

1825
Filiala Constanța a Uniunii Armenilor din România și-a desemnat, de curând, noua conducere. Aleasă pentru următorii patru ani, noua echipă va fi coordonată tot de Hacic Garabet, cel care a deținut și până acum funcția de președinte.
De curând a avut loc Adunarea Generală a filialei Constanța a Uniunii Armenilor din România. Anul acesta, în cadrul acestei întâlniri a membrilor uniunii, au avut loc și alegerile pentru desemnarea noii conduceri a filialei.
Cu 85 de voturi pentru dintr-un total de 121, Hacic Garabet a fost numit și pentru următorii patru ani președinte al comunității armenilor din Constanța. Au mai fost desemnați cei doi vicepreședinți - Carmen Dropol și Sergiu Sarchizian, secretar general al filialei a fost numit Eduard Kerpician, iar secretar cultural - Arșaluis Gurău. Din comitetul de con-ducere mai fac parte Luiza Terzian și Rafaela Caza-zian, iar membri supleanți sunt Liviu Merdinian și Eduard Șahinian.
Hacic Garabet nu a fost singurul candidat la funcția de președinte al UAR Constanța. Pentru același fotoliu a candidat și Gabriel Gargalian, care, din cei 121 de votanți, a reușit să convingă doar 36.
În cadrul Adunării Generale, s-a mai discutat și pe marginea propunerilor pentru modificarea statutului UAR, precum și despre alegerea membrilor delegați la Con-ferința Națională a UAR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3205 secunde