Avantajele unui job de coșmar

87
Avantajele unui job de coșmar - 9iulieavantajejobcosmar-1373370046.jpg
Este posibil să ai ceva de câștigat din practicarea unei meserii pres-tate fără tragere de inimă și în totală neconcordanță cu așteptările și propriile speranțe? Ei bine, potrivit AOL Jobs, chiar și un job care îți face viața un calvar poate deveni o sursă bună de informații și de relații. Iată și câteva modalități prin care poți uita de povara unei astfel de meserii:

Relaționarea cu colegii de muncă. Ei reprezintă cel mai mare avantaj al tău, iar extinderea cercului de cunoștințe îți poate aduce beneficii neașteptate. De exemplu, relațiile colegiale se pot transforma în unele de prietenie, iar prin intermediul lor îți vei putea schimba locul de muncă mai ușor. Așadar, trebuie neapărat să te implici în evenimentele de la birou, fie că este vorba de lucruri simple, precum cumpărarea unui cadou pentru un coleg sau că mergi în pauză la o cafea. De altfel, este important să nu îți manifești nemulțumirea față de postul pe care îl ocupi în prezent, în schimb trebuie să culegi din conversațiile avute lucrurile care te interesează cu adevărat.

Sfat: În afară de colegi, ia în considerare și formarea unei relații mai apropiate cu managerii sau șefii mai mici.

Exploatarea propriului poten-țial. Cere să te ocupi de proiecte noi, ca o formă de dezvoltare a abilităților și competențelor. S-ar putea să constați că nu îți displace firma în sine, ci doar munca prestată. În plus, vei mai acumula experiență în CV-ul tău.

Sfat: Cere o părere obiectivă din partea managerilor privind felul cum te-ai descurcat cu noile proiecte, iar dacă e de bine, mulțumește-le printr-un email sau personal, căci pot reprezenta baza unei scrisori de intenție excelente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5772 secunde