ATENȚIE la TÂLHARI! Poliția vă sfătuiește să nu mai purtați bijuterii

156
2

Articole de la același autor

Polițiștii au demarat, la nivel național, o campanie de prevenire a tâlhăriilor, sub titulatura "Fii prudentă! Poți preveni tâlhăria!". Și în Constanța, polițiștii de la ordine publică și proximitate din cadrul tuturor secțiilor au ieșit, ieri, pe străzi, pentru a împărți sfaturi și pliante constănțenilor. 




Agenții de poliție de la Secția 3 și-au concentrat atenția în zona pieței Grivița, o zonă aglomerată cu un potențial infracțional ridicat. Cu această ocazie, polițiștii au atras atenția că principalele victime sunt femeile, cărora le sunt smulse bijuteriile, poșetele sau telefoanele mobile, în plină stradă sau în momentul în care urcă sau coboară din mijloacele de transport în comun. Pentru a nu ajunge victime tâlhăriilor, femeile sunt sfătuite să nu poarte la vedere bijuterii, precum lănțișoare sau cercei din aur și să evite aleile neiluminate, izolate și necirculate, pasajele subterane sau parcările, în timpul nopții. 


Aceste infracțiuni sunt comise, în general, de tineri sau minori, de etnie romă sau proveniți din pătura săracă a societății.
În județul Constanța, anul trecut, s-a înregistrat un număr record de tâlhării: peste 600 de fapte, iar aproximativ 100 de făptași au ajuns după gratii. De la începutul acestui an, numărul acestor infracțiuni a scăzut considerabil, dar în timpul verii se așteaptă o nouă creștere a tâlhăriilor. 




Comentează știrea

Gelu
9 iulie 2013
Si ce chiloti sa purtam ?

Pai bijuteriile sunt concepute tocmai pentru a fi purtate !!! Politia,jandarmeria,au fost ,, inventate'' ca noi sa putem vietui linistiti,cu sau fara bijuterii pe noi.Statul,daca nu este unul de tot cacatul,asigura bunastarea si siguranta cetatenilor. Daca statul asta nu e bun ,hai sa-l schimbam! Daca poporul asta nu e bun sa schimbe un stat prost,hai ori sa plecam,ori sa ne lasam cuceriti de altii buni! Cand vom avea dreptul sa impuscam atacatorii ? E clar ca situatia de acum o cere,suntem ca in perioada cuceririi vestului in America.Noi ne intitulam tara civilizata dar nu este asa ! Daca civilizatia ar fi un castel,noi am fi acuma doar fundul beciului.

hmm
9 iulie 2013
prostlitia

Astia sunt incredibili.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6967 secunde