VIDEO/ Descinderi cu mascați la hoții și tâlharii din județul Constanța

475
VIDEO/ Descinderi cu mascați la hoții și tâlharii din județul Constanța - politiemascatijandarmipercheziti-1369134688.jpg
Descinderi de amploare, în această dimineață, în județul Constanța. Polițiștii, însoțiți de mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale și de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Tomis" au "bătut" la ușile a 20 de locuințe, la primele ore ale dimineții. I-au luat ca din oală pe mai mulți suspecți de furturi din locuințe și tâlhării, din municipiul Constanța, dar și din Hârșova, Ovidiu, Murfatlar și Cobadin. 

Potrivit oamenilor legii, au fost căutați 19 indivizi, cu vârste cuprinse între 17 și 38 de ani, suspectați că în perioada octombrie 2011 - mai 2013 ar fi comis 23 de furturi și tâlhării. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 1.300.000 de lei.

La Cobadin, pentru reținerea unuia dintre suspecți, care a încercat să fugă, a fost folosit armamentul din dotare de către unul din polițiștii participanți la acțiune, efectuându-se un foc de avertisment în plan vertical, fără a fi înregistrate victime.

În urma perchezițiilor, 13 indivizi au ajuns la audieri la Poliția Constanța, astăzi sediul instituției fiind "păzit" cu strășnicie de rudelor celor săltați. De asemenea, au fost indisponibilizate mai multe bunuri suspectate a proveni din comiterea furturilor (bani, bijuterii).

Suspecții vor fi prezentați procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propuneri procedurale, în cauză efectuându-se cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată cu consecințe deosebite și tâlhărie.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2247 secunde