Bucătărie în culoarea razelor solare

315
Bucătărie în culoarea razelor solare - 26iuniefondbucatrazesolare-1372250752.jpg

Articole recomandate

Producătorii de mobilier nu pot trece cu vederea trendul cumpărătorilorde a opta pentru o mobilă de bucătărie viu colorată

și le vin în întâmpinare cu o gamă bogată de compoziții, care mai de care mai atrăgătoare.

Și cum prețul este primul impediment când resursele financiare sunt limitate, există nenumărate ansambluri de bucătărie cu mobilier din PAL și aparatură electrocasnică pe buzunarul fiecăruia. Toate sunt asociate cu tonuri optimiste, copilărești, ce duc cu gândul la razele soarelui de vară.

Design prietenos

Atât cromatica jucăușă, cât și design-nul prietenos merg mână-n mână cu aparatura electrocasnică, fie aceasta de ultimă oră sau nu neapărat, dar și cu accesoriile moderne, ale căror prețuri sunt destul de accesibile. Desigur, pentru cei care-și permit, accesoriile de ultimă generații pot avea și prețuri mai mari.

De remarcat este și faptul că astfel de compoziții au fost gândite și pentru a încorpora în mobilier toate utilitățile necesare, începând cu plita, cuptorul, mașina de spălat vase. Pentru cei care doresc, există compoziții care încorporează și combina frigorifică sau, eventual, centrala termică, chiar mascate de fronturile din PAL. În plus, finisajul din inox al dotărilor și accesoriilor se potrivește perfect cu stilul adoptat, dar și cu mixul cromatic folosit.

Specialiștii Casa.mea.ro apreciază că este bine ca la remobilarea bucătăriei să comanzi suplimentar diverse compartimentări pentru sertare sau coșuri metalice pentru interiorul dulapurilor. Cu ajutorul acestora vei păstra ustensilele în ordine și vei valorifica zonele greu accesibile din interiorul corpurilor de mobilier. Cât privește rafturile metalice rotative sau culisante în exterior, coșurile, picurătoarele suspendate sau accesoriile agățate pe bară, toate sunt în măsură să ajute, într-un fel sau altul, la organizarea eficientă a bucătăriei, astfel încât să se câștige cât mai mult spațiu posibil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Iunie 2013
Stire din Diverse : Ingredientele unei cine rapide
Pagina a fost generata in 1.833 secunde