Care sunt cele șase mari beneficii ale sexului

780
2
Care sunt cele șase mari beneficii ale sexului - beneficiisex-1363009788.jpg
Sexul ocupă un rol important în viața oricărui om, pentru că o viață sănătoasă nu înseamnă doar o alimentație corectă, ci și efectuarea unor exerciții fizice. Să fii implicat într-o relație sexuală sănătoasă poate face minuni pentru starea ta generală de bine. O serie de studii făcute pe acest subiect au demonstrat o mulțime de beneficii pe care le poți avea dintr-o viață sexuală activă: de la sănătatea inimii, până la un aspect mai tânăr.

Iată cele mai importante șase motive pentru care ar trebui să petreci mai mult timp cu partenerul tău:

Sexul menține inima puternică

Inima este un organ foarte important. Se știe deja că sexul poate fi un antrenament cardio decent (o sesiune de 30 de minute poate arde până la 70 de calorii), însă noi cercetări au demonstrat că sexul poate proteja inima în mai multe moduri.

Te ajută să arăți cu șapte ani mai tânăr

Sexul practicat de trei ori pe săptămână este un adevărat medicament. Un studiu realizat în Scoția ne arată că persoanele de peste 40 de ani, care au declarat că făceau sex de cel puțin trei ori pe săptămână, au fost indicate ca având o vârstă cu 13 ani mai mică decât cea reală.

Vei dormi mai bine

Nivelul de oxitocină crește mult după o par-tidă de sex, iar calitățile sale care reduc stresul te pot ajuta să adormi mai repede.

Alungă durerile de cap

Sexul este una dintre cele mai bune soluții pentru a scăpa de durere. Un studiu realizat de Southern Illinois University a descoperit că mai mult de jumătate dintre femeile care su-feră de migrene se simțeau mult mai bune după ce aveau un orgasm. Pe măsură ce endorfinele sunt eliberate în corp, pot avea aceleași efecte precum morfina.

Răcești mai puțin

Persoanele care fac sex de 1-2 ori pe săptămână se bucură de o îmbu-nătățire cu până la 30% a sistemului imunitar. Prea mult sex însă are un efect contrar.

Trăiești mai mult

Pe femei, sexul le ajută să trăiască mai mult. Chiar și numai rememorarea amintirilor pozitive în legătură cu experiențele sexuale îți pot prelungi viața cu până la patru ani.

Comentează știrea

admirator
12 martie 2013
hahahaha!

si ce mai face sexul de trei ori pe saptamina? da' cand nevasta cere de trei ori pe zi cum e? daca sexule atit de important pentru sanatate, de ce nu se da legea prostitutiei? sau e sanatos doar sexul facut cu nevasta, pentru santaj? (vezi legislatia nou adoptata in domeniu...) PS si pentru cardiaci e la fel de bun sexul? Si sotii/sotiile cardiacilor, cu cine fac sex? etc.........

Alex Ferguson
12 martie 2013
Aici ai punctat bine

Fiindca daca s-ar legaliza prostitutia nu ar mai primi spaga anumiti politicieni, iar fenomenul ar fi controlat, fara a fi mascat sub denumirea de saloane de masaje erotice :) Insa de ce sa fie legalizata prostitutia si sa fie controlate si bolile venerice in Romania ??? De ce sa nu benefiecieze toti oamenii de servicii contracost si controlate sanitar ??? Fiindca ar dispare tot farmecul protectiei politice si al spagii pentru a le proteja de fortele de ordine, de aceea !! Si acelasi lucru se petrece si in SUA cu gastile de cartier :)

Răspuns la: hahahaha!
Adăugat de : admirator, 12 martie 2013
si ce mai face sexul de trei ori pe saptamina? da' cand nevasta cere de trei ori pe zi cum e? daca sexule atit de important pentru sanatate, de ce...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Diverse : Cum îți păstrezi partenera fidelă?
Marţi, 05 Martie 2013
Stire din Diverse : De ce nu mai ai  chef de sex?
Sâmbătă, 02 Martie 2013
Stire din Fun : Părintele, client fidel
Pagina a fost generata in 0.9837 secunde