Cel mai popular sport din Europa, pe plaja Cucharacha din Mamaia

421
Cel mai popular sport din Europa, pe plaja Cucharacha din Mamaia - padel-1373890946.jpg

Articole de la același autor

Sportul practicat de peste cinci milioane de oameni în 18 țări ale lumii ajunge în Constanța, pe plaja Cucharacha din Mamaia. 
Padel, un mix între tenis și squash, unul dintre cele mai populare sporturi din Spania, poate fi jucat, din 13 iulie, gratis, și în Constanța. Distracția ia amploare pe plaja Cucharacha din Mamaia, unde va fi amplasat primul teren de padel din România. Până la sfârșitul lunii august, pe terenul special amenajat pe plajă, turiștii vor putea juca padel gratis. 




Instructori veniți direct de la Madrid îi vor învăța pe doritori regulile și modalitatea de joc: la început se formează echipe de doi contra doi. Acesta este sportul perfect pentru cei care preferă o activitate de intensitate medie în aer liber, ușor de învățat și mult mai motivantă decât mersul pe jos sau alergarea. 


Padelul este un sport care dezvoltă viteza de reacție în mai mare măsură ca tenisul, din cauza numărului mare de voleuri și a rapidității cu care trebuie poziționat corpul, mingea putând fi lovită și după ce a ricoșat din pereți. Alt avantaj este faptul că poate fi învățat mult mai repede decât tenisul, nivelul tehnic necesar pentru a juca un meci amuzant fiind scăzut. Suprafața terenului de joc este mai mică decât cea a terenului de tenis, așa că în cazul acestui sport alergi mai puțin, dar lovești mingea mai des. Pentru că nu implica riscuri de accidentare, padel este ideal de practicat în aer liber. Toți cei care vor trece pragul primului teren de padel din România trebuie să poarte echipament sportiv. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Iulie 2013
Stire din Diverse : Sevda a împlinit 20 de ani!
Pagina a fost generata in 0.3099 secunde