La Scoica Land - relaxare și rafinament

387
1
La Scoica Land - relaxare și rafinament - lascoica1-1373889687.jpg

Articole de la același autor

Pentru acest sezon estival, La Scoica și La Scoica Land oferă cetățenilor preparate gustoase, proaspete și atent preparate pentru satisfacerea gusturilor clienților. Construit în anul 2006, Complexul Hotelier La Scoica Land vă oferă ocazia de a petrece timpul liber într-o ambianță unică pe litoralul Mării Negre. Frumusețea și naturalețea locului se îmbină perfect cu complexitatea și calitatea serviciilor oferite. 




La Scoica Land vă oferă seri unice, de neuitat pentru vacanța dumneavoastră de vis, cu o muzică ambientală de excepție în compania formației Polifonic Band (cafe concert), Danny Mazzo (muzică latino) și Nicolae and Band (Muzică Folk). 


Complexul La Scoica Land dispune de o plajă amenajată și pune la dispoziția celor pasionați o varietate de sporturi nautice, precum ambarcațiuni fără motor (hidrobicicletă, kayak, barcă, surf) și ambarcațiuni cu motor (ski-jet, barcă, catamaran). În plus, La Scoica Land oferă o croazieră "La Scoica" pe lacul Siutghiol. Croaziera durează o oră și începe de la La Scoica Land până la insula Ovidiu și înapoi. 


Restaurantul, împreună cu terasele din jurul acestuia (terasa cu flori, terasa pe nisip, aleea cu foișoare, cele două foișoare și corabia) alcătuiesc un ansamblu ce vă oferă diferite stiluri de aranjamente și ambianță. Astfel, oricare dintre acestea vă vor face mic dejunul, prânzul sau cina cât mai plăcute. 


Pentru vara 2013, La Scoica și La Scoica Land vin chiar și la domiciliu în regim nonstop. Pentru Constanța, sunați la 0726 SCOICA (726422), iar pentru Mamaia, la 0723 SCOICA (726422). 




Comentează știrea

tomass
15 iulie 2013
ambulanta

In cazul in care nu aveti stomacul tare sa reziste unui meniu invechit si stricat, La Soica Land pune la dispozitie celor pasionati de experiente tari o ambulanta pentru deplasare gratuita la spital.

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Iulie 2013
Stire din Diverse : Sevda a împlinit 20 de ani!
Pagina a fost generata in 0.4351 secunde