Sevda a împlinit 20 de ani!

381
Sevda a împlinit 20 de ani! - sevda-1373889907.jpg

Articole de la același autor

Sevda este una dintre companiile care s-a impus destul de rapid pe piața bijuteriilor din metale prețioase din România. Și, poate ce este cel mai important, se menține, semn că au găsit pârghiile necesare să-i determine pe clienții care au cumpărat să revină și… să recomande. 


Născută în 1993 din pasiune pentru rafinamentul bijuteriilor și din dorința de a oferi consumatorilor un loc special pentru alegerea cadourilor, așa după cum se descrie compania, Sevda a reușit să înregistreze creșteri constante de-a lungul anilor. Iar luna aceasta a fost mare sărbătoare! Sevda a împlinit 20 de ani de activitate. 


"Suntem o mare companie datorită devotamentului și angajamentului oamenilor care lucrează zi de zi la clădirea numelui și le mulțumim tuturor celor care sunt prezenți alături de noi. Marile branduri sunt mari branduri grație devotamentului oamenilor care lucrează pentru ele. Datorită tuturor suntem astăzi numărul unu în topul companiilor de profil din România, și nu ne vom opri aici!", au precizat reprezentanții companiei, la ceas aniversar. 


Magazine și pe litoral 
Are peste 40 de puncte de desfacere împărțite omogen pe întreg teritoriul României, magazine care îmbină bijuteriile cu obiectele de cadou argintate și din cristal Bohemia, precum și cu obiectele de decor. Mai exact, din lista de produse nu lipsesc bijuteriile din argint, din aur de 14K și cele din aur de 18K cu diamante, cele din perle naturale, de cultură sau din pietre naturale. În plus, în magazine se găsesc și obiecte din cristal Bohemia, ceasuri, rame și albume foto argintate, obiecte de decor din material polirasinos, statuete și icoane din argint, dar și branduri cunoscute de ceasuri (Longines, Edox, CK, GC, Tissot, Swatch, Guess, Delbana, Q&Q, Casio). Toate acestea pot fi găsite nu numai în magazinele din oraș, ci și pe litoral, în Mamaia - în zona Cazino, dar și în Eforie Nord și Neptun. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6038 secunde