"Live pe Plajă", cele mai tari concerte la Black Sea Arena

451

Articole de la același autor

După succesul înregistrat anul trecut, la prima ediție, "Live pe Plajă" revine în forță în 2013! Europa FM cheamă toți românii amatori de muzică bună la cel mai mare concert al radioului, care va avea loc pe 14 iulie, duminică, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 20:00! 




Vor urca pe aceeași scenă unii dintre cei mai iubiți artiști români: Voltaj, Direcția 5, Vama și Smiley, într-un concert care va dura mai bine de 5 ore și care promite o noapte magică, plină de muzică bună pentru toți amatorii de distracție aflați la mare! Voltaj, Direcția 5, Vama și Smiley vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor, într-un show în care muzica va fi completată de un spectacol grandios de lumini și efecte speciale. 


La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă, iar buna dispoziție, garantată! În 2012, la prima ediție "Live pe Plajă", peste 66.000 de oameni au venit pe plaja dintre Venus și Saturn ca să îi vadă în concert pe Ștefan Bănică jr., Loredana, Horia Brenciu, Holograf și Direcția 5. Evenimentul este organizat de Europa FM și Lidl, cu sprijinul Primăriei Mangalia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Iulie 2013
Stire din Diverse : Sevda a împlinit 20 de ani!
Pagina a fost generata in 0.5514 secunde