Ciocolata, esența frumuseții

116
Ciocolata, esența frumuseții - masticuciocolata-1372598756.jpg

Articole recomandate

Una dintre cele mai dorite plăceri nevinovate se poate transforma într-un tratament de frumusețe.

Hidratarea, calmarea și întinerirea tenului. Folosește două pătrățele de ciocolată neagră topită (caută una cu ingrediente cât mai puține, cu 70% unt de cacao), o lingură de smântână grasă și o lingură de miere. Amestecă totul și aplică - trebuie să fie cald - pe față, gât și decolteu, așteaptă un sfert de oră și apoi clătește cu apă călduță. La final, șterge-ți fața cu loțiune tonică.

Regenerarea pielii expuse excesiv la soare. Acest amestec poate fi folosit și pe corp, nu doar pe față, dar vei avea nevoie de cantități înzecite față de cele ce urmează. Ai nevoie de o lingură de ciocolată neagră topită, o linguriță de ulei de măceșe și tot atâta ulei de migdale, 2-3 picături de ulei esențial de trandafir. Amestecă totul și întinde pasta rezultată pe față (sau corp, dacă ai multiplicat ingredientele), cu ajutorul unei pensule plate. Sunt necesare 25-30 de minute de relaxare, apoi te poți spăla cu apă călduță.

Regenerarea părului deterio-rat, cu tendință de cădere, creștere mai rapidă. Ciocolata neagră este o sursă importantă de grăsimi sănătoase și ceva proteine, formula putând concura cu un balsam de păr eficient (cofeina poate stimula regenerarea capilară, spun studiile). Numai că e cam complicat s-o întinzi pe păr ca atare, așa că vei adăuga încă două ingrediente excelente pentru păr.

Combină trei linguri de ciocolată topită cu o banană coaptă și o ceașcă plină cu miere. Aplică pe păr, acoperă capul cu o cască de duș și așteaptă până la o oră înainte să îți speli părul (nu uita de clătirea cu apă rece, pentru a închide cuticula).

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Mituri despre frumusețe
Marţi, 11 Iunie 2013
Stire din Sănătate : Ciocolata, între mit și adevăr
Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Preparați-vă în casă rețete cosmetice
Pagina a fost generata in 1.7075 secunde