CORNEL PATRICHI a pierdut salariul lunar de 4.000 de euro de la "Dansez pentru tine". Iată ce pensie are fostul coregraf!

1317
2
CORNEL PATRICHI a pierdut salariul lunar de 4.000 de euro de la

Cornel Patrichi (68 de ani), juratul de la "Dansez pentru tine"a fost plătit regește, cu 4.000 de euro pe lună. Acum, când a fost înlăturat, Cornel va trebui să-și drămuiască banii, căci pensia lui nu sare de 300 de euro, informează realitatea.net.

Scandalul înlăturării lui Cornel Patrichi din emisiunea "Dansez pentru tine" și înlocuirea lui cu Edi Stancu l-a afectat pe fostul jurat nu doar la capitolul imagine, ci și pe plan financiar.

Surse din echipa de producție a vestitului show TV au declarat pentru Libertatea că pentru o singură ediție Cornel Patrichi primea în jur de 1.000 de euro, asta însemnând că salariul lui lunar ajungea la 4.000 de euro. Iar în cei șapte ani de colaborare cu PRO TV, coregraful, care pe vremea lui Ceaușescu era considerat un as în arta dansului, a putut spune, cu mâna pe inimă, că a trăit fără grija zilei de mâine.

Nu același lucru îl mai poate susține și acum, când va trebui să aștepte poștașul care- i va aduce o pensie de 1.400 de lei, bani care îi ajung doar pentru strictul necesar, transmite aceeași sursă.

Citește mai mult...




Comentează știrea

marianatrasca
30 octombrie 2012
cornel patrichi

imi pare rau de intimplarea d-lui Patrichi,dar,totusi cred ca de-a lungul timpului a pus ceva deoparte pentru zile negre.Sint oameni care intr-adevarse descurca greu in ziua de azi,cit despre dl Patrichi ,nu-i asa de tragic.......

turcu
30 octombrie 2012
mda

hai ma,ma lasi... pai el se plange la 1.400 de lei,dar aia care au pensiile mizere,gen sub 400 de lei sa zicem,aia ce ar mai trebui sa zica?tot respectul ptr acest om,dar sa nu se planga atat... sa se multumeasca,ca se putea si mai rau

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : La muncă egală, plată egală?
Pagina a fost generata in 0.2846 secunde