Draperiile cu care ne împodobim ferestrele

355
Draperiile cu care ne împodobim ferestrele - draperiile-1381154239.jpg

Articole recomandate

Căminul este locul în care ne simțim mereu în siguranță și unde petrecem clipe unice alături de familie. Căsuța proprie este locul unde ajungem indiferent cât de dificilă a fost ziua noastră. Pe lângă mobilă și restul elementelor de decor avem și draperiile.

Draperiile și perdeaua trebuie să fie în același ton cu cuvertura și cu pernele decorative. Aceste mici detalii pot face diferența dintre o casă anostă și una interesantă și plăcută. Trebuie să existe același film în toată încăperea, să avem aceeași poveste ce ne ajută să ne relaxăm și să ne bucurăm de camera noastră.

Atât draperiile, cât și perdelele au un aspect funcțional, blochează pătrunderea razelor solare și a căldurii în casă, dar ne și personalizează casa, oferindu-i autenticitate.

Pentru dormitor putem alege culori calde, relaxante; pentru un aer mai romantic putem opta pentru variantele din mătase sau voal. Iar pentru a ne asigura intimitatea trebuie să avem pe listă materiale pline, cum ar fi vâscoza sau bumbacul.

Pentru sufragerie este ideală catifeaua, deoarece spațiilor mari le sunt destinate materialele voluminoase și mai ales atent alese, mizându-se pe calitate. La capitolul culori, iarăși depinde de gustul nostru, însă aspectul ce nu trebuie omis este că asortarea cu perdele este obligatorie. Putem alege perdele foarte colorate pentru o notă veselă și draperii uni, sau invers.

Pentru bucătărie știm cu toții că este adecvat ceva cu motive florale sau mai colorate, pentru un aer relaxant. Trebuie să avem grijă la material pentru a face față aburilor și umidității. Bumbacul cu poliester sau amestec de poliester cu vâscoză sunt variante corecte pentru această încăpere.

Fiecare casă este unică în felul său și ne ajută să definim cuvântul acasă. Pentru a ne simți bine și confortabil trebuie să avem grijă să facem alegerile corecte și în stilul casei. (sursa:www.egirl.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Plante care purifică aerul
Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum trebuie să fie biroul școlarului
Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Ce mai grădinărim în octombrie
Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Grădinăritul în luna octombrie
Pagina a fost generata in 2.3853 secunde